Ajándékutalvány

Ajándékozz szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek egy általad kiválasztott összegű ajándékutalványt! Az ajándékutalványt a Vászonkép Nyomda oldalon történő vásárlás esetén lehet felhasználni, a kiállítástól számított 1 évig. Felhasználható nem csak feltöltött kép, hanem galériánkból választott kép vásárlása esetén is. A web áruházunk kínálata folyamatosan bővül, egyre szélesebb kínálatból tud választani az ajándékozott.

Mindenkinek vannak évről évre újabb és újabb élményei, szebbnél szebb képei, amiket érdemes lehet a falra kitenni. Az ajándékutalvány nagy előnye, hogy nem neked kell eldöntened, hogy melyik kép kerüljön a falra, hanem az ajándékozott maga választhatja ki, hogy mi tetszene neki igazán.

Egy ajándékutalvány bármilyen alkalomra tökéletes választás, legyen az születésnap, névnap, karácsony, ballagás, érettségi, diplomaosztó, babavárás vagy lakásavató.

Nem utolsó szempont, hogy a személytelen ajándékkártya helyett, mi egy egyedi, kézzel készített ajándék hengert postázunk! A vászonra nyomtatott és névre szóló ajándékutalványnak kívülről tökéletes csomagolást nyújt az ajándék henger. A vászonra nyomtatott utalvány érdekessége, hogy az ajándékozott már láthatja is, milyen lesz majd a vászon, amit rendel.

Választható értékek

Online utalvány

Egyszerű és gyors ajándék, a kiváltás napján, akár pár órán belül otthon kinyomtatható és borítékba tehető. Nincs postaköltség. Sürgős esetben érdemes telefonon érdeklődni.

Ajándékhenger

Ajándékozz stílusosan! Egy egyedi, kézzel festett ajándék hengert készítünk neked, így nem lesz személytelen az ajándékutalványod. Névre szóló, vászonra nyomtatott utalványt teszünk az ajándékhengerbe, amit az általad választott színben és díszítéssel készítünk el.


Válaszd ki milyen ajándékhengert kérsz!

Kérsz az ajándékhengerre plusz díszítést?

Milyen nevet írjunk az Ajándékutalványra? *

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy éven belül használható fel!

 • vaszonkep_gift_card_joverzio_20000ft
 • vaszonkep_gift_card_joverzio_40000ft
 • vaszonkep_gift_card_joverzio_2000ft
 • vaszonkep_gift_card_joverzio_3000ft
 • vaszonkep_gift_card_joverzio_5000ft
 • vaszonkep_gift_card_joverzio_10000ft
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3