Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készül el a rendelésem?

Délelőtt és este is gyártunk, ezért általában a megrendelésed napján, de legkésőbb másnap délelőtt. Ezt követően indítjuk futárral a csomagot, ill személyesen is átvehető. Kiszállítással kb. ezzel az ütemezéssel kell számolnotok:

Banki utalást választottam a kosárnál, hol találom a számlaszámotokat?

Minden rendelést ellenőrzünk, mielőtt kiállítjuk róla a számlát. Ezt e-mailben kapod meg, minden információ rajra lesz az utaláshoz. Azért van erre szükség, mert nem biztos, hogy a küldött kép akkora méretű, mint amekkorában rendelted. Emiatt korrekcióra lehet szükség nyomtatási méretben, ez befolyásolhatja a megrendelés összegét!

Miért nem tudok bankkártyával fizetni az oldalon?

Mert a feltöltött képek sok esetben nem standard méretarányúak (pl. programmal levágtak belőle), emiatt nem biztos, hogy akkorában kell nyomtatni a képet, amekkorában rendelte valaki. Erről minden esetben egyeztetünk, amikor megnéztük a rendelni kívánt képet. Ha ki lehetne fizetni kártyával a képeket, sok esetben pénzügyi korrekcióra lenne szükség, mivel az egyeztetést követően más méretben kerül nyomtatásra a kép.

Biztonságosan be lesz csomagolva a kép?

Nálunk igen, minden rendelésnek egyedi vastag karton dobozt gyártunk, és minden képet buborékos fóliába csomagolunk. Így a sérülés esélye minimális!

Keretezve kapom a képeket?

Természetesen igen, magas minőségű kész terméket árulunk, nem papírtekercset postázunk. A képek keretei rétegragasztott, csavarodás mentes lécekből állnak.

Tudtok nyomtatni más méretű képet is, vagy csak ami a weboldalon van?

Természetesen tudunk. 20cm-től 220cm-ig, 5cmenként vannak léceink raktáron. Ha egyedi méretű képet szerenél, írj e-mailt a vaszonkep@vaszonkepnyomda.hu e-mail címre, küldd el a képet, és küldjük az ajánlatot. Szóval egy 25 x 175 cm-s vászonkép készítése sem probléma, akár a rendelés másnapján nálad lehet!

Nálatok elveszik a képből valami, amikor keretre feszítitek?

Nem, az a konkurenciánknál fordulhat csak elő. Nálunk a feltöltött kép teljes egészében látszódni fog, a keret széleire egyedileg tükrözzük a tartalmat, nem veszik el semmi a képből.

Több kuponom is van, többet is ismerek. Használhatom őket egyszerre?

Nem, erre sajnos nincs lehetőséged. A https://vaszonkepnyomda.hu/cart/ oldalon a Kosárnál 1 mezőt találsz, ahova százalékos kedvezményre jogosító, vagy fix forint összegű kuponkódot írhatsz. Használd azt, ami a Te szempontodból kedvezőbb árat eredményez 🙂

Nem látok 🙂 😐 🙁 fejecskéket, mikor feltöltöm a képemet. Így honnan tudjam, hogy ki lehet-e akkorában nyomtatni a képeket, mint amekkorában szeretném?

Nálunk nem is fogsz ilyen smiley-kat látni, mert teljesen feleslegesek! A képeket szakemberek ellnőrzik nálunk – míg másoknál esetleg algoritmusok. A kettő nagyon nem ugyanaz. Töltsd fel azt a képet, amit csak szeretnél, és rendeld akkorában ahogy tetszik. Minden képet ellenőrzünk nyomtatás előtt, és ha bármi gond lenne vele, keresünk Téged. Egy speciális program segítségével szinte bármekkora képből tudunk óriási méreteket is nyomtatni. Nálunk nem automata gyártósor készíti a képeket, mi amolyan gyártósori sebességgel működő manufaktúra vagyunk 😉 Az eddig feltöltött képek 99,8%-át ki tudtuk nyomtatni, amit megannyi elégedett vásárlónk támaszt alá.

Kapok-e értesítést, hogy mikor érkezik a csomag?

Természetesen kapsz, e-mailben és SMS-ben is megy az értesítő. Nálunk nem a kiszállító cég ügyfélszolgálatát kell hívogatnod, hogy merre van a csomagod – mivel a futár mobilszáma publikus feléd, tudsz vele egyeztetni.

Mekkora képet töltsek fel, hogy jó minőségű legyen a vászonképem?

Az a biztos, hogy a rendelkezésre álló legnagyobb méretű fájlt töltöd fel abból a képből, amit szeretnél kinyomtattatni. Az nem igaz feltétlen, hogy minél nagyobb méretű egy kép, annál jobb a minősége (aki ezt mondja, az nem ért ahhoz, amit ír). A kép élessége, tónusai, minősége sok dologtól függ. Lehet 200kbyte méretű képből nyomtatni gyönyörű 60x90cm-s képet, és 2Mbyte-osból is csúnya 20x30cm-ast.

Facebookról, Instagramról letöltött képekből lehet szép vászonképet készíttetni nálatok?

Természetesen lehet. Igaz, hogy a különböző közösségi oldalak tömörítik a képeket, ezáltal romlik azok minősége. De ez nem jelenti azt, hogy azokból a képekből ne lehetne szép vászonképet készíteni, amit Facebookról töltötök le. Rendeljétek meg ugyanúgy a képeket, ha a kívánt méretben nem javasoljuk a nyomtatást, szólunk. Ez eddig viszont nagyon ritkán fordult elő, és mindíg szép képek születtek. Bízzatok bennünk 😉

Mobiltelefonos képet lehet nyomtatni?

Természetesen lehet – hiszen sok esetben jobb minőségű a kép, mint egy kisebb fényképezőgéppel készített fotó.

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3