Jogi információk

A vaszonkepnyomda.hu weboldalra küldött megrendeléseidet akkor tudjuk teljesíteni, ha a rendelési folyamat során kért adataidat megadod.

Ezekre az adatokra van szükségünk: a vevő neve, címe, telefon- és e-mail elérhetősége, számlázási- és szállítási címe.

Ezúton tájékoztatunk, hogy adataidat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adataidat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A megrendelések – mint szerződések – nem kerülnek iktatásra papír alapon.

Tiszteletben tartjuk a megrendelések alkalmával megadott bizalmas információkat.

Az adatvédelmi elvek az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, és az 1998. évi VI. törvény alapján kerültek kialakításra.

A megrendelés teljesítése érdekében kérjük, hogy add meg személyes adataidat. Ezeket a kiszállítás teljesíthetősége miatt átadjuk alvállalkozóinknak – de ezen adatokat sem az alvállalkozók, sem mi nem vagyunk jogosultak másra felhasználni.

Adatkezelésünkről bővebb információt itt találsz: NAIH-130612,130613,130614/2017.

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3