Tervezd meg saját fotódfalad! Az ikonok közül válaszd ki a neked tetsző fotófal elrendezést, majd kattints arra a képre, ahová szeretnéd feltölteni saját fotód. Az üres falat kérek gombbal minden képet egy mozdulattal tudsz törölni. A feltöltött képeket nem tudod szerkeszteni, ezt bízd ránk, jó kezekben vagy! Amennyiben nem jók a vágások feltöltés után, írd meg nekünk kérésed a rendelés leadásakor a megjegyzésben, és a módostásokról nézőképet küldünk neked nyomtatás előtt. A fotófalad méretét a felkínált lehetőségekből tudod kiválasztani, minden méretválasztásnál azonnal látni fogod annak árát is. A fotófal mérete a képen nem méretarányos, különben nem látnád feltöltött képeid.

Van egy nagyobb üres falfelületed? Készíts több fotóból vászonképet! Próbáld ki fotófal tervezőnket! Tervezz magadnak egyedi fotófalat saját fényképeidből. Igyekeztünk többféle fotófal elrendezést összeállítani, hogy minden helyiséghez, minden falfelülethez kínáljunk látványos és izgalmas fotófalat. Előfordulhat, hogy neked teljesen más igényeid vannak, és nem találsz megfelelőt köztük. Ebben az esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a vaszonkep@vaszonkepnyomda.hu címen. Örömmel segítünk Neked egy egyedi fotófal tervezésében! Mérd le a rendelkezésre álló falfelületet, és gondold át, hány db képet látnál szívesen a faladon. Írd meg elképzeléseid, majd küldd el a választott fotóiddal együtt. Ha átküldöd nekünk fotón azt is, hogy hova szeretnéd a fotófalat, könnyebb elképzelnünk és lakberendezői vénánk is szárnyakat kap. Ebben az esetben méretarányos látványtervet is tudunk küldeni. A fotófal tervezése pedig INGYENES.

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3