Rólunk

A Vászonkép Nyomdát, mint férj és feleség alapítottunk 2017-ben, több mint 15 éves cégvezetői tapasztalattal, családi vállalkozásként üzemeltetjük. Mindketten maximalisták vagyunk, és magas minőségű szolgáltatást nyújtottunk a saját területünkön. Ezzel a hozzáállással vezetjük ezt a vállalkozásunkat is, ahol sok gyönyörű vászonképet nyomtatunk.

Vevőink olyan magánszemélyek és cégek, akik gyorsan, remek minőségű terméket keresnek reális áron. Fontosnak tartjuk, hogy vevő központú ügyfélszolgálatot üzemeltessünk, és egyedi elképzeléseket is megvalósítsunk. Magyarország mellett folyamatosan bővítjük a nemzetközi piacunkat is, prémium minőségű vászonképeinkkel egyre több országban találkozhatnak a vevők. Az elmúlt évek alatt több, mint 60.000 rendelést készítettünk el megrendelőink kérésére, ami közel 100.000 db vászonképet jelent.

A Vászonkép Nyomda név és vele együtt a weboldalunk bejegyzett védjegyoltalomban részesül. A név és az online tartalom teljes egészének felhasználása a Wuwu Print Kft előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A vaszonkepnyomda.hu weboldal tartalma a Wuwu Print Kft kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, amely fenntart minden másolással, terjesztéssel kapcsolatos jogot.

Mi ez a Vászonkép Nyomda – honnan jött az ötlet, hogy egy újabb vállalkozásba fogjunk?

Egyik este nézegettük az egyik vászonképünket a falon. Ez a kép egy igazi narancsos-pirosas naplementét ábrázol a legemlékezetesebb nyaralásunkról. Mindamellett, hogy minden vendégünk megcsodálja, ez számunkra ennél sokkal több. Megannyi szép emléket idéz fel, amikor ránézünk.  Esküvőszervezőként és esküvői fotósként sok emberrel találkozunk évről évre, akiknek élete egyik legszebb napján működünk közre. Miért ne lóghatna nekik is egy ilyen kedves emlék a falon? Miért ne készíthetnénk mi ezeket a képeket? Miért ne lennénk nagyon gyorsak a gyártásban, miközben egy megfizethető árú terméket készítünk, prémium minőségben?

Elkezdtünk hát gondolkozni, számolgatni, beszereztük a szükséges eszközöket, technológiát, alapanyagokat. Jöttek sorban a jobbnál jobb ötletek, elkezdődött a fejlesztés és a tesztüzem. Kreatív emberek lévén szeretünk újat alkotni. A weboldalba épített alkalmazást azzal a céllal készítettük, hogy egy új szemszögből közelítsük meg a kép kiválasztásának folyamatát. Lehetőséget akartunk adni azoknak is, akiknek nehezebb elképzelni egy képet a saját falukon. Nekik különösen sokat segít az alkalmazásunk, de mindenkinek érdekes eljátszani a lehetőségekkel.

Miért Vászonkép Nyomda a név?

Mert abban hiszünk, hogy egy szolgáltató egy területen akkor lehet igazán jó, ha specializálódik. Egyszerűen nem érthet mindenhez igazán jól. Egy fotós is akkor a legjobb, ha egy valamit csinál. Pl. csak baba, gyerek, kismama képeket készít – vagy csak esküvőt fotóz. Ugyanígy igaz ez az esküvőszervezésre is, más mint bármilyen más rendezvény megszervezése (pl. konferenciáké). A Vászonkép Nyomdában más nyomdáktól eltérően nem gyártunk más terméket. Se bögrét, se molinót, se plakátokat. Csak vakrámára feszített Vászonképet, viszont azt gyorsan, prémium minőségben és remek áron!

Miben különleges az oldalunk?

Fejlesztettünk egy egyedi alkalmazást, amiben a Vászonkép megrendelése előtt lehetőségetek van több különböző elrendezésben is megnézni a megrendelni kívánt képet. Emellett néhány minta szobában is megnézhetitek a kiválasztott/feltöltött képet, így könnyebben találtok olyan enteriőrt, amilyenhez hasonlóba a képet majd helyezitek.

Mi az a Galéria menüpont?

A saját fényképeitek feltöltése mellett Galériánkból is szemezgethettek. Itt egyre több fotós és festő alkotásait találjátok meg, amik csak nálunk kaphatóak! Ezek a képek nem jönnek szembe semelyik nagy lakberendezési áruház polcain. Biztosak lehettek benne, hogy a vendégeitek meg fogják csodálni a képeket. Vászonkép Galériánk folyamatosan bővül, emiatt érdemes időről időre figyelni a kínálatot és követni a Facebook oldalunkat.

Miért vegyetek Vászonképet?

Egy Vászonkép nemcsak díszíti a szobát, érzéseket kelt és gondolatokat ébreszt! Meghatározhatja a hangulatunkat, sokkal több, mint csak egy kép a falon! A Vászonkép elegáns és egyedi is.

Kinek érdemes vennie egy Vászonképet?

Mindenkinek aki szeretne egy élményt, emléket megörökítve viszont látni a falon. Legyen az egy gyermek portréja, egy házi kedvenc képe, vagy a nyaralás egy pillanata. Mindenkinek, akik szeretik csinosítgatni az otthonukat. Mindenkinek, akik valami egyedire vágynak. Tehát Nektek!

Számunkra nagyon fontos, hogy a munkánk igényes, precíz és gyors legyen. Célunk, hogy Ti, a megrendelőink, valóban elégedettek legyetek, és ezzel újabb és újabb emberekhez juttassátok el hírünket. Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, még számtalan új funkcióval és felhasználóbarát lehetőséggel bővülünk a közel jövőben – nézzetek be hozzánk gyakran, kövessetek a Facebookon és Instagramon!

Nagyon sok egyedi igényt oldottunk már meg, ha bármiben segíteni tudunk nektek, vagy kérdésetek van, ne habozzatok, írjatok nekünk!

Virág és Gábor

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3