Rólunk

Kik vagyunk mi?

A Vászonkép Nyomda egy friss és ropogós családi vállalkozás, melyet, mint férj és feleség 2017-ben alapítottunk. Kapuvári Gábor eredeti foglalkozását tekintve esküvői fotós és informatikus. Agócs Virág esküvőszervező. Mindketten maximalisták vagyunk. Számunkra nagyon fontos, hogy a munkánk igényes, precíz és gyors legyen. Célunk, hogy ti, a megrendelőink, valóban elégedettek legyetek, és ezzel újabb és újabb emberekhez juttassátok el hírünket.

Hogy jött az ötlet? Egyik este kettesben voltunk itthon és nézegettük az egyik vászonképünket a falon. Ez a kép egy igazi narancsos-pirosas naplementét ábrázol a legemlékezetesebb nyaralásunkról. Mindamellett, hogy minden vendégünk megcsodálja, ez számunkra ennél sokkal több. Megannyi szép emléket idéz fel. Innen jött hát az első gondolat. Esküvőszervezőként és esküvői fotósként számottevő emberrel találkozunk évről évre, akiknek élete egyik legszebb napjában működünk közre. Miért ne lóghatna nekik is egy ilyen kedves emlék a falon? Egy vászonkép nemcsak díszíti a szobát, érzéseket kelt és gondolatokat ébreszt! Meghatározhatja a hangulatunkat. Mutassuk hát meg az embereknek, hogy mennyire jó dolog egy vagy több ilyen VÁSZONKÉP! Mert sokkal több, mint egy kép! A vászon még ráadásul színvonalas, elegáns és egyedi is.

Elkezdtünk hát gondolkozni, számolgatni. Húztuk-halasztottuk a megvalósítást, azonban csak jöttek az ötletek, mígnem úgy döntöttünk, hogy belevágunk! Kreatív emberek lévén szeretünk újat alkotni. A weboldalba épített alkalmazást azzal a céllal készítettük nektek, hogy egy új szemszögből közelítsünk meg a kép kiválasztás folyamatát. Lehetőséget akartunk adni azoknak, akiknek nehezebb elképzelni egy egy képet a saját falukon. Azoknak, akik szeretik csinosítgatni az otthonukat, akik valami egyedire vágynak. Mert tudjuk, hogy mennyire nehéz választani, mennyire nehéz valamit elképzelni, hogy milyen lesz. Az alkalmazásban több különböző elrendezésből, minta szobából és fényképből választhatjátok ki a számotokra legjobban tetsző variációt. A saját fényképeitek feltöltése mellett galériánkból is szemezgethettek.

A Vászonkép Nyomda Galériája folyamatosan bővül, érdemes időről időre figyelni a kínálatot és követni a Facebook oldalunkat. Szerencsére nagy előnyünk, hogy fotósunk van házon belül, így biztosan mindig lesz újabb és újabb kép a galériánkban. Mindeközben, több művésszel és fotóssal is folyamatosan bővül majd a kínálatunk.

A jövőre is tartogatunk még újításokat…..

Ha bármiben segíteni tudunk neked, vagy kérdésed van, ne habozz, és írj nekünk!

Virág és Gábor

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3