Árak

Nálunk nem árlista alapján tudsz rendelni vászonképet. Egy saját, egyedi alkalmazást fejlesztettünk Neked, hogy a legkényelmesebben tudj rendelni tőlünk. A Megrendelés menüpontra kattintva fel tudsz tölteni egy saját képet (max. 120Mb méretben!), vagy tudsz válogatni az egyre bővülő galériánkból is.

Több elrendezés és méret közül választhatsz nálunk – hamarosan egyéni méretek megrendelésére is módod lesz. Weboldalunk a választásodnak megfelelően kiszámolja neked a vászonképed / több részes installációd árát. Az ár a vászonkép méretétől, és a választott elrendezéstől függ. Ezt követően meg tudod rendelni a képet, a webshopokban megszokott kosár funkciók használatával. Igyekszünk árainkat folyamatosan alacsonyan tartani a nagyon magas minőség megtartása mellett.

Weboldalunkon folyamatosan bővülő galériából válogathatsz. Ezeket a képeket máshol biztosan nem tudod megvásárolni, így a Te falad igazán egyedi lehet. Mi nem stock fotós galériákból dolgozunk, nem a sablon képeket áruljuk. Ebből adódóan azoknak a művészeknek, akiknek a képeit nyomtatjuk, jogdíjat kell fizetnünk. Ennek a művészeti díjnak a mértéke 15%, amely minden vásárlásból a kép tulajdonosát illeti meg. Galériából történő vásárlás esetén tehát a művészeti díjjal növelt összeget mutatja a rendelő applikációnk.

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3