1. Válaszd ki a képet, amit szeretnél a szoba falán látni!

Kép feltöltése:

JPEG és PNG formátumban, maximum 128 MB méretben tudsz képet feltölteni az oldalon keresztül. Amennyiben más formátumban van a képed, vagy nagyobb, kérünk, hogy lépj velünk kapcsolatba!

Ne aggódj a képed minősége vagy a felbontása miatt, vannak trükkök és olyan programok, amikkel segíteni tudunk rajtuk! Amennyiben mégsem lenne elég jó a végeredmény, mindenképpen szólni fogunk neked, még mielőtt kinyomtatjuk!

Választás a galériából:

keresőnk használata, képkategóriák és alkotóink kiválasztása mellett több szűrőt is használhatsz. Évszakokra, eseményekre, városokra-országokra és lakberendezési stílusokra is tudsz keresgélni a kínálatunkból. Igyekszünk hétről hétre bővíteni a galériánkat, mind új képekkel, mind új fotósokkal, művészekkel, így érdemes többször is visszanézni hozzánk!

Mivel mi magunk is sokat fotózunk, ezért bátran írd meg nekünk az extra kívánságod, ha tudjuk, megoldjuk!

A galériánkból történő képválasztásnál a képek árát emelni fogja a képek jogdíja. Így az innen történő vásárlás néhány %-al drágább lesz, mintha saját képet töltenél fel. A jogdíj a képek szerzőjét illeti meg, amit mi fizetünk minden kép nyomtatásakor.

2. HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST!

Válaszd ki a kép elrendezést, ami neked a legjobban tetszik. Ha többrészes képet szeretnél, érdemes végig próbálnod a lehetőségeket, mert minden vászonkép másképp mutatós. Ha másféle elrendezést szeretnél, mint amik itt vannak, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A szobád adottságait figyelembe véve válaszd ki a kép méretét. A méret függvényében az alkalmazás azonnal kiszámolja neked a kép árát. A méreteknél a számok sorrendje a kép szélességét majd magasságát jelenti. Többrészes képeknél pedig a méretek a kép teljes méretét jelentik, a köztük lévő szünetek nélkül. Ezeknél a többrészes vászonképeknél vedd figyelembe, hogy az elemeket nem egymás mellé teszed a falra, hanem mérettől függően akár több centiméterre is egymástól. Ennek megfelelően mérd le a rendelkezésre álló falfelületet.

Nézd meg a képed különböző szobákban! Amennyire lehet, a saját szobád színeihez leginkább passzoló mintaszobát válaszd, hogy könnyebb legyen elképzelni az otthonodban a képet.

3. Ha tetszik, rendeld meg a vászonképed!

Ha szeretnéd megrendelni a képet a kiválasztott méretben és elrendezésben, tedd a kosárba. Amennyiben több képet szeretnél rendelni, a kosárból vissza tudsz lépni a későbbiekben erre az oldalra. A képed 24 órán belül nyomtatjuk, majd keretezzük, és gondosan becsomagoljuk. A GLS futárszolgálat házhoz szállítja neked. Személyesen pedig Veresegyházon tudod átvenni. 1-2 nap alatt, vagy akár már másnap nálad lehet a megrendelésed! Sürgős rendelésről érdemes előre egyeztetnünk, ezért kérünk, hogy írd bele a megjegyzésbe ezt az igényed. Fizetni személyesen készpénzben, előre utalással vagy utánvéttel tudsz a futárnál, amikor átveszed a csomagot.

Segítségre van szükséged?

Bármilyen kérdésed van, írj nekünk a vaszonkep@vaszonkepnyomda.hu címre vagy hívj minket a +36-20-933-0915-ös számon!

  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3