1. Válaszd ki a képet, amit szeretnél a szoba falán látni!

Kép feltöltése:

fontos, hogy jpeg formátumban, maximum 128 MB méretben tudsz képet feltölteni az oldalon keresztül. Amennyiben más formátumban van a képed, vagy nagyobb, kérünk, hogy lépj velünk kapcsolatba!

Ne aggódj a képed minősége vagy a felbontása miatt, vannak trükkök és olyan programok, amikkel segíteni tudunk rajtuk! Amennyiben mégsem lenne elég jó a végeredmény, mindenképpen szólni fogunk neked, még mielőtt kinyomtatjuk!

Választás a galériából:

címkék, kategóriák és fotósok alapján tudsz keresgélni a kínálatunkból. Igyekszünk hétről hétre bővíteni kínálatunkat, mind új képekkel, mind új fotósokkal, művészekkel, így érdemes többször is visszanézni hozzánk!

Mivel mi magunk is sokat fotózunk, ezért bátran írd meg nekünk az extra kívánságod, ha tudjuk, megoldjuk!

A galériánkból történő képválasztásnál a vásárlás összegét minden esetben emelni fogja a képek jogdíja. Így az innen történő vásárlás 15%-al drágább lesz, mintha saját képet töltenél fel. A jogdíj a képek szerzőjét illeti meg, amit mi fizetünk nekik minden kép nyomtatásakor.

2. HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST!

Válaszd ki a kép elrendezést, ami neked a legjobban tetszik. Ha többrészes képet szeretnél, érdemes végig próbálnod a lehetőségeket, mert minden vászonkép másképp mutatós. Ha másféle elrendezést szeretnél, mint amik itt vannak, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A szobád adottságait figyelembe véve válaszd ki a kép méretét. A méret függvényében az alkalmazás azonnal kiszámolja neked a kép árát. A méreteknél a számok sorrendje a kép szélességét majd magasságát jelenti. Többrészes képeknél pedig a méretek a kép teljes méretét jelentik, a köztük lévő szünetek nélkül. Ezeknél a többrészes vászonképeknél vedd figyelembe, hogy az elemeket nem egymás mellé teszed a falra, hanem mérettől függően akár több centiméterre is egymástól. Ennek megfelelően mérd le a rendelkezésre álló falfelületet.

Nézd meg a képed különböző szobákban! Amennyire lehet, a saját szobád színeihez leginkább passzoló mintaszobát válaszd, hogy könnyebb legyen elképzelni az otthonodban a képet.

3. Ha tetszik, rendeld meg a vászonképed!

Ha szeretnéd megrendelni a képet a kiválasztott méretben és elrendezésben, tedd a kosárba. Amennyiben több képet szeretnél rendelni, a kosárból vissza tudsz lépni a későbbiekben erre az oldalra. A képed 24 órán belül nyomtatjuk, majd keretezzük, és gondosan becsomagoljuk. A GLS futárszolgálat házhoz szállítja neked. Személyesen pedig Veresegyházon tudod átvenni. 1-2 nap alatt, vagy akár már másnap nálad lehet a megrendelésed! Sürgős rendelésről érdemes előre egyeztetnünk, ezért kérünk, hogy írd bele a megjegyzésbe ezt az igényed. Fizetni személyesen készpénzben, előre utalással vagy utánvéttel tudsz a futárnál, amikor átveszed a csomagot.

Segítségre van szükséged?

Bármilyen kérdésed van, írj nekünk a vaszonkep@vaszonkepnyomda.hu címre vagy hívj minket a +36-20-933-0915-ös számon!

  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
  This field can't be Empty
T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3