Van kedvetek játszani?

Havonta 2 szerencsés vásárlónk nyer!

 1. Miután megkaptátok a vászonképeiteket tőlünk, csináljatok vele egy szelfit, vagy egy képet arról, amikor a falon van. Töltsétek fel a képet Instagramra (posztba)!
 2. Taggeljetek be minket a képen: @vaszonkep
 3. Használjátok a #visszanyerem hashtaget!
 4. Minden hónapban itt, és Instagram oldalunkon hirdetjük ki a szerencséseket! Az adott hónapban akkor sorsolunk, ha min. 10 játékos játszott. Ha ez a szám kevesebb, a következő hónapban összevontan sorsolunk nyertest!
 5. A játékban való részvétel önkéntes, a feltöltő megismerte az üzemeltető ASZF-ét és Adatkezelési szabályzatát!

Mi a nyeremény?

Egy szerencsés vásárlónkat kisorsoljuk a random.org segítségével, aki Vászonkép Nyomda vásárlási ajándékutalvány formájában visszanyeri a taggelt képe árát!

Emellett külön díjazzuk az adott hónap taggelései között a legszebb, legötletesebb vászonkép elhelyezést. A kiválasztott kép tulajdonosa 5.000Ft értékű Vászonkép Nyomda vásárlási utalványt kap!

A vásárlási utalványok 6 hónapon belül válthatók be és átruházhatók/elajándékozhatók! Készpénzre, egyéb ajándéktárgyra, kedvezményre nem cserélhetők! Az utalványok csak vászonképekre válthatók be, a kiszállítások minden esetben fizetendők.

Minden hónapban az előző hónap taggelt képei között sorsolunk, a nálunk történt vásárlás időpontja nem lényeges!

Érvényes nevezni régebben nálunk vásárolt vászonképpel történő fotóval is, képenként azonban csak egy fotóval lehet indulni a játékban. Aki többször vásárolt nálunk, az több fotóval is nevezhet.

Fontos, hogy az Instagram profilotok legyen nyilvános, különben nem látjuk azokat! Ha likeoltuk a posztokat, akkor biztosak lehettek benne, hogy láttuk és részt vesztek a sorsoláson!

https://www.instagram.com/explore/tags/visszanyerem/

A játékban való részvétellel a feltöltő hozzájárul, hogy a képet további kereskedelmi és reklám célra az oldal üzemeltetője felhasználja.

A huszadik sorsoláson @ivett469 lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @axon484 lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenkilencedik sorsoláson @_krisztihusz_ lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @katawithlove lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizennyolcadik sorsoláson @klaudia5679 lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @orsiiszekely lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenhetedik sorsoláson @ciri89 lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @rekavarga_ lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenhatodik sorsoláson @kittimarki lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @lestar_judit lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenötödik sorsoláson @_halasznatalia lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @bn1sly lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizennegyedik sorsoláson @agnesfruzsina lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @bajcsi.adrienn lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenharmadik sorsoláson @kbbeus lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @nemeth_skolasztika lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizenkettedik sorsoláson @kitticat_666 lett a szerencsés nyertes - ő kapja vissza a vásárlása árát! :) Különdíjasunk pedig @tomikatina1 lett, ő egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt kap. Gratulálunk!
A tizegyedik sorsoláson a szerencse @padar.szandra-nak kedvezett, ő kapja vissza a taggelt képe árát ajándékutalvány formájában. A különdíjasunk pedig @gallobrigitta lett, ő 5.000Ft-os ajándékutalványt kap :)
A tizedik sorsoláson a szerencse @horbarbi-nak kedvezett, ő kapja vissza a taggelt képe árát ajándékutalvány formájában. A különdíjasunk pedig @kozmaba10 lett, ő 5.000Ft-os ajándékutalványt kap :)
A kilencedik sorsoláson a szerencse @kissneszabolilla-nak kedvezett, ő kapja vissza a taggelt képe árát ajándékutalvány formájában. A különdíjasunk pedig @meszaros.balazs1980 lett, ő 5.000Ft-os ajándékutalványt kap :)
A nyolcadik sorsoláson a szerencse @tomtereki-nek kedvezett, ő kapja vissza a taggelt képe árát ajándékutalvány formájában. A különdíjasunk pedig @timonsundi lett, ő 5.000Ft-os ajándékutalványt kap :)
A hetedik sorsolás eredményeit itt fentebb látjátok. A szerencse @beata_vajda-nak kedvezett, ő kapja vissza júniusi vásárlóink közül a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @noraszb-nek ítéltük ezért a hangulatos képért. :)  
A hatodik sorsolás eredményeit itt fentebb látjátok. A szerencse @k.d.dori-nak kedvezett, ő kapja vissza májusi vásárlóink közül a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @alwaysandforeverlove88-nek ítéltük ezért a hangulatos képért. :)  
Az ötödik sorsolás eredményeit itt fentebb látjátok. A szerencse @dalmatassi-nak kedvezett, ő kapja vissza áprilisi vásárlóink közül a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @dorkakaukerne-nek ítéltük ezért a hangulatos képért. :) 
A negyedik sorsolás eredményeit itt fentebb látjátok. A szerencse @varga85judit-nak kedvezett, ő kapja vissza a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @aquarielaxandra-nak ítéltük ezért a hangulatos képért. :) 
A harmadik eredményeit itt fentebb látjátok. A szerencse @kozma.kata3782018-nak kedvezett, ő kapja vissza a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @nikilacsics-nek ítéltük ezért a hangulatos képért. :) 
A második sorsolás időpontja 2020. február 5-e. Az eredményeket itt fentebb látjátok. A szerencse @cskrisz-nek kedvezett, ő kapja vissza a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @ erika19851212-nek ítéltük ezért a hangulatos képért. :) 
Az első sorsolás időpontja 2020. január 5-e. Az eredményeket itt fentebb látjátok. A szerencse @bacsisari-nak kedvezett, ő kapja vissza a vásárolt képe árát ajándék utalvány formájában. Az 5.000 Ft értékű ajándék utalvány különdíjat pedig @ildibertus-nak ítéltük ezért a hangulatos képért. :)
T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3