Referenciák

A Vászonkép Nyomdát 2017-ben alapítottuk, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik. Mára sikeresen elértük a piacvezető szerepet Magyarországon a vászonképet készítő cégek között. Brandünk, weboldalunk és működésünk bejegyzett oltalmakkal védett.

8. éve kizárólag vászonképeket készítünk, több, mint 60.000 vásárló választott már minket. Magánszemélyek és cégek, fotósok és festőművészek egyaránt.

Az elkészített képeink száma több, mint 100.000 db. Ebben a menüpontban mutatunk néhány különleges, számunkra kedves projektet.

Ajánljuk figyelmedbe weboldalunk Vélemények menüpontját, ahol több ezer valós, hiteles véleményt olvashatsz rólunk.

Weboldalunkon 26 féle elrendezés számos méretét kínáljuk lehetőségként, de ettől eltérő méretű képek gyártását is vállaljuk, akár extrém nagy (400x150cm-es méretig).

A grafikai és képanyagokat magas minőségű, vastag (390gr/nm2) szatén vászonra nyomtatjuk, 2 cm vastag csavarodás mentes léckeretre feszítjük. Igény szerint 4cm és 6cm-es keret is választható.

A nyomtatási technológiánk vegyszer mentes, környezetbarát. A nyomatok színhűek, víz-, és karcállóak, nedves ruhával letörölhetőek. Örömünkre szolgálna, ha Téged is megrendelőink között köszönthetnénk! Várjuk megkeresésedet magánszemélyes megrendelés, vállalati fali dekoráció, vagy kiállítási képanyag elkészítésével kapcsolatban egyaránt.

vaszonkep@vaszonkepnyomda.hu | +36-20-933-0915

T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3