3 karácsonyi ajándék ötlet fotóból

Jolly Joker karácsonyi ajándék tipp #1: fotó a gyerekekről vagy családról a nagyszülőknek

Megható karácsonyi ajándék ötlet az unokáról, családról készült kép minden nagyszülő számára. Kérdés hogy milyen formában add át a képet? Do-it-yourself (DIY) ötletekkel tele az internet – de ha te nem szeretnél idén kreatívkodni, mert nincs energiád gipszet önteni és babalábat / kis kezeket nyomni bele, vagy csak simán nincs időd kitalálni, megvalósítani, de közben már túl vagy a „naptárszerkesztős” korszakodon, és a nyomtatott bögrét sem tartod túl eredeti ajándéknak, akkor idén jöhet végre a vászonkép!

Spórolj az időddel és energiáddal úgy, hogy a kivitelezést profikra bízod: így adhatsz egyszerre személyes és magas minőségben kivitelezett ajándékot.

A vizuális szerkesztőnkben azonnal látod a fotó feltöltése után, hogy fog kinézni az egyedi vászonképed gyártás után. A képkereséshez pedig adunk pár tippet:

Ha a picibabás korszakotokat éltitek, egy jól sikerült babakfotóból készült vászonkép könnyeket csal majd a nagyszülők szemébe, mint az alábbiak.

Nem baj, ha nincs stúdió minőségű fotótok, vagy a gyerekek már nagyobbak – erre is mutatunk pár példát már elkészült megrendelésekből:

Végül, ha találsz a családról egy jó fotót, az is kiváló karácsonyi ajándék lehet:

Jolly Joker karácsonyi ajándék tipp #2: közös fotó rólatok

Kedvesed számára keresel valami személyes karácsonyi ajándékot? Olyan pillanatot válassz, ami számít – ha van ilyen képed, nincs más dolgod, mint feltölteni a vizuális szerkesztőbe és méretet választani az egyéni vászonképedhez. Ha nem találsz jól sikerült közös képet, szöveges vászonképet is rendelhetsz: elrejtve benne évfordulótok dátumát, keresztneveiteket, titkos kis szavaitokat – ezzel teszed igazán személyesség az ajándékot.

Legboldogabb pillanataitokról készült képeitekből vagy esküvői fotóitok közül is válogathatsz karácsonyi ajándékot:

Jolly Joker karácsonyi ajándék tipp #3: minden, ami lakásdekoráció

Szuper karácsonyi ajándék tipp a kis kedvencekről készült fotó vászonképen, vagy egy természet fotó vagy városfotó, melyről tudod, hogy az ajándékozni kívánt szeretted kedvenc témáját jeleníti meg

Természetfotók és városfotók – több mint 1.800 képből válogathatsz a galériánkban, vagy ha van egy jó képed, 1 perc alatt feltöltheted a vizuális szerkesztőnkbe: