Ajándék ötletek Valentin napra

Február 14-e Valentin nap. Valentine’s Day. Vagy Bálint-nap.

Kinek hogy tetszik, hiszen mára már szinte mindenki tudja, hogy ez a nap a szerelmesek ünnepe! Vannak, akik megajándékozzák egymást, édes-kettesben programokat csinálnak, üzeneteket küldenek egymásnak, megünneplik szerelmüket, kapcsolatukat, házasságukat.

Már nem számít, hogy Valentin vagy Bálint, a szerelem átvette az irányítást. 2023-ban pedig érdemes időben gondolkodnunk, ha szeretnénk meglepni kedvesünket, mert a Valentin-nap, azaz február 14-e idén keddi napra esik. Egy különleges vacsora kettesben akár étteremben akár házhoz rendelve, egy jó film, és egy kis meglepi könnyen megoldható!

A meglepetéshez mutatjuk nektek ajándék ötleteinket Valentin napra: egyedi vászonképek saját fotóitokból, montázsok, fotófalak, galériánk kínálata – mindezt most 20%-os kedvezménnyel kínáljuk, 2023.02.06. éjfélig, olvass tovább…

Vászonkép saját fotóból, szuper árakon?
Igen!

Használd a kódot a kosárnál: VASZONKEPNYOMDA.HU, és 20% valódi kedvezményben részesülsz! Legyen a képed bármekkora méretű négyzet, téglalap, vagy több részes kép, saját fotódból készült vagy a galériánkból választott vászonkép, vagy fotófal, nálunk mindenre érvényes az akció!

Mutatunk néhány Valentin napi inspirációt páros fotókból készült vászonképekre:

Mutatunk pár fotót elkészült vászonképeinkről:

Néhány példa akciós árainkból:

30×30 cm négyzet – 7.450Ft helyett 5.960Ft
40×60 cm téglalap– 11.980Ft helyett 9.584Ft
30×26 cm hatszög – 8.440Ft helyett 6.752Ft
78×57 cm 3 db hatszög képből álló fotófal – 26.700Ft helyett 21.360Ft
további méreteink és áraink az ÁRAK menüpontban!

KÉPRENDELÉS

Testre szabható különleges ajándék (saját nevetekkel, dátumotokkal)

Szerelmes szavak és a ti fotótok!
Egy igazi szerelmes szavakból álló szív alakú szófelhőt készítettünk nektek, melybe saját fényképetek kerül középre. Négyzet formában rendelhető vászonkép, melyhez a fotót középre a megrendelés leadása után e-mailben kérjük. A dátumot és a neveket a megjegyzésbe tudjátok beírni a képrendeléskor.

Akciós ára:
40x40cm – 9.912Ft
50x50cm – 12.400Ft
60x60cm – 15.808Ft

Más méretekben is elérhető! Ezt a szerelmes képet minimum 30x30cm-es vagy nagyobb méretben javasoljuk a sok betű és a fotó miatt.

Vászonkép fotómontázs saját fotóból, szuper árakon? Igen!

Sok közös fotótok van? Válassz egy fotómontázst!

Fotómontázsainkat Virág készíti. Rendeld meg a kiválasztott montázst, majd küldd el nekünk e-mailben a kiválasztott fotókat és a kívánt feliratot. Szerkesztésük 1 módosításig díjtalan! Nyomtatás előtt nézőképet küldünk e-mailben.

Az ajánlott méreteink akciós ára:
30x30cm – 7.872Ft
30x45cm – 10.152Ft
40x60cm – 13.688Ft
50x75cm – 15.872Ft
40x40cm – 9.912Ft
60x60cm – 15.808Ft

Természetesen más méretekben is rendelhetőek!

Szív alakú montázsokat is találsz nálunk, íme néhány ízelítőül:

Vászonkép fotófal tervezőnk segítségével, szuper árakon? Igen!

Weboldalunkon már elérhető fotófal tervezőnk, ahol több különböző elrendezésű és méretű fotófalból tudsz választani – az alapárainknál kedvezőbb árakon! Az akció ezekből az árakból is érvényes! Kattintsatok a Fotófal menüpontra!

Egy fotófal tökéletes dekoráció és örök emlék. Szívmelengető érzés nap mint nap rápillantani legszebb emlékeinkre! Igazán neked való megoldás, ha sok fotód van és szereted őket nézegetni.

Valentin nap témájú képes inspirációink:

Egy teljesen egyedi fotófalat szeretnél? Írj nekünk e-mailt, és segítünk a tervezésben! A vászonkép fotófal tervezéséhez szükségünk van a falon rendelkezésre álló méretekre (szélesség, magasság), a választott fotókra, egy-két minta fotóra, hogy milyen elrendezésű fotófal tetszik neked. Amennyiben van rá lehetőség, érdemes lefotózni a szobát is, hogy lássuk hová kerülne a fotófal, így segíteni tudunk a jó méret kiválasztásában is. A fotón látszódnia kell egy-két bútornak is, hogy legyen viszonítási alapunk, és ideális méretet tudjunk javasolni neked.

Ha pedig terveznél magadnak egy fotófalat, weboldalunkon megtalálod hozzá standard méreteinket és árainkat. Négyzethálós (kockás) papíron 5cm-nek számolva egy négyzetet gyorsan megtervezehető bármilyen fotófal. A képek között javasolt távolság 5 cm.

Legyen a szobád dísze legszebb emlékeidből válogatott fotófalad. Próbáld ki tervezőnket, töltsd fel a weboldalunkra a képeid, és kinyomtatjuk neked! Rendelés leadás online, csupán pár perc alatt!

FOTÓFALAT SZERETNÉK!

Vászonkép galériánkból, szuper árakon?
Igen!

A kép, ami soha nem hervad el!

Válogattunk neked néhány képet a galériánkból, ami találó lehet erre az alkalomra! Nézz körül!

Itt szeretnénk bemutatni nektek galériánk új kategóriáját, az egyvonalas rajzokat.

Ezek a képek letisztultságukkal sokak szívét rabul ejtik. Szerintünk kitűnő választás lehet egy ilyen kép akár a közelgő Valentin napra is. Sokat eláruló mély érzelmeket közvetítő rajzok, mégis titokzatosak és finomak. Nézd meg a teljes kínálatunkat itt!

Reméljük tetszett a cikk! Ne feledd, a 20%-os akciós kód: VASZONKEPNYOMDA.HU
Képet rendelni pedig itt tudsz.