Karácsonyi montázs 11

A fotómontázsokat MI SZERKESZTJÜK MEG. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, melyik sablon tetszik!

A montázsok szerkesztése 1 módosításig díjtalan!

  1. Érdemes a saját fotóid darabszámához és formájához igazítani a keresést. Ha megtaláltad a megfelelő sablont, válaszd ki a megfelelő méretet. Majd rendeld meg a sablont más emberek fotóival.
  2. A rendelés után kapsz tőlünk egy automata visszaigazoló emailt. Erre az emailre válaszban, küldd el nekünk a montázshoz választott fotóid, és a kért feliratot. Nem baj, ha több emailben küldöd a fájlokat, de fájlküldő segítségét is igénybe veheted: wetransfer, google drive..stb.
  3. Amint kész a montázsod, egy nézőképet küldünk e-mailben, így látni fogod az eredményt még a nyomtatás előtt. Ha valamit szeretnél, egyszer felár nélkül módosíthatsz a montázson.
  4. Méretválasztásnál érdemes figyelembe venned, hogy egy kép a montázsban legalább 10 cm legyen. Ebben az esetben lesz mutatós a montázs. Tehát egy 2 -4 képes montázs 20x20cm-ben is mutatós lesz, míg ha 6-9 db képet tartalmaz, akkor a 30x45cm vagy 30x30cm-es méretek vagy nagyobbak javasoltak.

Szeretettel várjuk megrendelésed! Ha pedig bármilyen kérdésed van, írj nekünk vagy hívj minket!

Kattints az Érdekel ez a kép gombra, és nézd meg összesen 26 különböző elrendezésben ezt a képünket az árakkal együtt.

Kedvenc elrendezéseinket külön kigyűjtöttük Neked itt a fő kép alatt!

Kategóriák: ,
Évszak: tél
Esemény: Karácsony

Agócs Virág (385)


T ö l t s f e l e g y k é pe t , v a g y v á l a ss z a g a r i án k b ó l H a v a n e g y k e d v e n c k é p e d é s s z e r e t n é d a f a l a d o n l á t n i SZERETNÉD FELDOBNI AZ OTTHONOD HANGULATÁT? 1 V á l a ss z e l r e n d e z é s t 2 H a t e t s z i k r e n d el d m e g ! 3